hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Fazolová polévka s uzeným masem (2).JPGFazolová polévka s uzeným masem (4).JPG
    • Fazolová polévka s uzeným masem (2).JPG
    • Fazolová polévka s uzeným masem (4).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 23.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 23.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Fazole necháme nabobtnat dle návodu a vodu z nich již nepoužíváme. Fazole pak uvaříme do měkka, což trvá dle druhu fazolí 40 - 60 minut( info je obvykle na balení), 15 minut před koncem vaření fazolí přidáme na tenká kolečka nakrájenou kořenovou zeleninu. Na oleji v hrnci osmahneme cibulku, přidáme hladkou mouku, promícháme krátce zasmahneme, přilijeme 300 ml vody. Vše metličkou promícháme a povaříme 10 minut na staženém plameni.Pak přidáme sladkou papriku a znovu vše promícháme. 2 - Do hrnce k uvařené jíšce potom přilijeme uvařené fazole i s vodou ve které jsme fazole vařily a se zeleninou. Pokud se nám zdá, že je vody málo přilijeme dle potřeby (mělo by být cca 2 litry polévky), přidáme na kostičky nakrájené uzené a povaříme ještě 15 minut. Dle chuti dosolíme, ale díky uzenému které je slané, můžete solit méně. Nakonec dejte do polévky lžíci smetany povařte ještě 2 minuty a máte hotovo. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny












    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz