Postup
1 - Z kuřecího masa a celého černého pepře si připravíme v tlakovém hrnci vývar. Mrkev a celer nastrouháme na tenká kolečka, cibuli na drobno, vše vložíme do hrnce na olej, velmi krátce 1 minutu za občasného promíchání. Zeleninu pak zalijeme vodou tak aby se vše dusilo, přivedeme k varu a povaříme 7 minut. Potom přidáme mouku rozmíchanou v troše vody, promícháme, dle chuti osolíme a povaříme 12 minut (s mírně zvednutou poklicí). 2 - Maso z vývaru nakrájíme na drobno a vrátíme zpět do polévky a povaříme 5 minut. Nakonec vlijeme mléko, ve kterém jsme rozmíchali vejce, necháme na staženém plameni 3 minuty přejít varem. Do hotové polévky vložíme nasekanou petrželku a podáváme. Dobrou chuť.