hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Kuřecí polévka se zeleninou (bulharsko) (2).JPG
    • Kuřecí polévka se zeleninou (bulharsko) (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Leden 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Leden 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Z kuřecího masa a celého černého pepře si připravíme v tlakovém hrnci vývar. Mrkev a celer nastrouháme na tenká kolečka, cibuli na drobno, vše vložíme do hrnce na olej, velmi krátce 1 minutu za občasného promíchání. Zeleninu pak zalijeme vodou tak aby se vše dusilo, přivedeme k varu a povaříme 7 minut. Potom přidáme mouku rozmíchanou v troše vody, promícháme, dle chuti osolíme a povaříme 12 minut (s mírně zvednutou poklicí). 2 - Maso z vývaru nakrájíme na drobno a vrátíme zpět do polévky a povaříme 5 minut. Nakonec vlijeme mléko, ve kterém jsme rozmíchali vejce, necháme na staženém plameni 3 minuty přejít varem. Do hotové polévky vložíme nasekanou petrželku a podáváme. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny













    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz