hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Čorba z nadenice(klobásy) a kysaného zelí (2).JPG
    • Čorba z nadenice(klobásy) a kysaného zelí (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Srpen 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Srpen 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Mrkev a celer nakrájíme na špalíčky, vložíme je do tlakového hrnce, zalijeme vodou a vaříme do měkka. Vaříme tak aby nám zbylo po uvaření 2 l vývaru. Zeleninu vyndáme z hrnce, vložíme do cedníku a prolisujeme přes cedník do polévkového hrnce. Zalijeme 2 l vývaru, přidáme na drobno pokrájené zelí, přivedeme k varu a povaříme 10 minut. 2 - Přidáme na kolečka nakrájenou klobásu, v troše vody rozpuštěný protlak a také ve vodě rozmíchanou lžíci mouky a olej. Dle chuti osolíme a povaříme 15 minut. Na talíři ozdobíme čerstvou saturejkou, pokud nemáme čerstvou, dáme trochu sušené. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny











    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz