hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Čorba z nadenice(klobásy) a kysaného zelí (2).JPG
    • Čorba z nadenice(klobásy) a kysaného zelí (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 23.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 23.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Mrkev a celer nakrájíme na špalíčky, vložíme je do tlakového hrnce, zalijeme vodou a vaříme do měkka. Vaříme tak aby nám zbylo po uvaření 2 l vývaru. Zeleninu vyndáme z hrnce, vložíme do cedníku a prolisujeme přes cedník do polévkového hrnce. Zalijeme 2 l vývaru, přidáme na drobno pokrájené zelí, přivedeme k varu a povaříme 10 minut. 2 - Přidáme na kolečka nakrájenou klobásu, v troše vody rozpuštěný protlak a také ve vodě rozmíchanou lžíci mouky a olej. Dle chuti osolíme a povaříme 15 minut. Na talíři ozdobíme čerstvou saturejkou, pokud nemáme čerstvou, dáme trochu sušené. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny











    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz