hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Hovězí vývar s chilli a kari (1).JPG
    • Hovězí vývar s chilli a kari (1).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Listopad 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Listopad 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Zadní hovězí a morkové kosti vaříme v tlakovém hrnci s kuličkami pepře a nového koření. Měli by jste dostat 2,5 l vývaru. Maso z vývaru vyndáme a nakrájíme na kostičky, vývar scedíme do polévkového hrnce, přidáme kořenovou zeleninu nakrájenou na tenká kolečka a cibuli nakrájenou na kroužky. Přidáme také kari, chilli, dle chuti osolíme a povaříme 12 minut. Nakonec přidáme nasekanou petrželku,dle chuti můžete dosolit nebo přidat koření a povaříme ještě 5 minut. Polévku vypneme a přidáme vlasové nudle v množství jak máte rádi. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny















    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz