hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Hovězí vývar s chilli a kari (1).JPG
    • Hovězí vývar s chilli a kari (1).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 22.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 22.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Zadní hovězí a morkové kosti vaříme v tlakovém hrnci s kuličkami pepře a nového koření. Měli by jste dostat 2,5 l vývaru. Maso z vývaru vyndáme a nakrájíme na kostičky, vývar scedíme do polévkového hrnce, přidáme kořenovou zeleninu nakrájenou na tenká kolečka a cibuli nakrájenou na kroužky. Přidáme také kari, chilli, dle chuti osolíme a povaříme 12 minut. Nakonec přidáme nasekanou petrželku,dle chuti můžete dosolit nebo přidat koření a povaříme ještě 5 minut. Polévku vypneme a přidáme vlasové nudle v množství jak máte rádi. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny















    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz