hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Slepičí zeleninová polévka s houbami (2).JPG
    • Slepičí zeleninová polévka s houbami (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Prosinec 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Prosinec 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Nejprve si ze slepice připravíme vývar ideálně v tlakovém hrnci. Slepici vaříme v osolené vodě a s kuličkami pepře. Houby nakrájíme na tenké plátky a osmahneme je na másle spolu s jednou drobně nakrájenou cibulí. 2 - Připravíme si zeleninu. Kapustu nakrájíme na tenké nudličky, květák rozebereme na nudličky,cibuli nakrájíme na kroužky a rajčata spaříme,oloupeme a nakrájíme na drobno, papriku nakrájíme na nudličky, které přepůlíme. Slepici vaříme tak aby jsme získali 2,5 l vývaru. Když máme vývar hotový, vyndáme slepici a maso z ní obereme a nakrájíme na menší kousky. Do vývaru přidáme mletou sladkou papriku, všechnu připravenou zeleninu a vaříme dokud zelenina není měkká tedy 15 - 20 minut. Několik minut před koncem vaření přidáme nakrájené maso a dle chuti dosolíme. Nakonec polévku ochutíme špetkou zázvoru a na talíři ozdobíme čerstvou petrželkou. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny
















    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz