hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Slepičí zeleninová polévka s houbami (2).JPG
    • Slepičí zeleninová polévka s houbami (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 20.4. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 20.4. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Nejprve si ze slepice připravíme vývar ideálně v tlakovém hrnci. Slepici vaříme v osolené vodě a s kuličkami pepře. Houby nakrájíme na tenké plátky a osmahneme je na másle spolu s jednou drobně nakrájenou cibulí. 2 - Připravíme si zeleninu. Kapustu nakrájíme na tenké nudličky, květák rozebereme na nudličky,cibuli nakrájíme na kroužky a rajčata spaříme,oloupeme a nakrájíme na drobno, papriku nakrájíme na nudličky, které přepůlíme. Slepici vaříme tak aby jsme získali 2,5 l vývaru. Když máme vývar hotový, vyndáme slepici a maso z ní obereme a nakrájíme na menší kousky. Do vývaru přidáme mletou sladkou papriku, všechnu připravenou zeleninu a vaříme dokud zelenina není měkká tedy 15 - 20 minut. Několik minut před koncem vaření přidáme nakrájené maso a dle chuti dosolíme. Nakonec polévku ochutíme špetkou zázvoru a na talíři ozdobíme čerstvou petrželkou. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny
















    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz