hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Polévka s kyselou chutí (2).JPG
    • Polévka s kyselou chutí (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Květen 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Květen 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Nejprve si z morkových kostí připravíme 2,5 l vývaru. Do hrnce odlijeme 1 l vývaru, přidáme bambus, žampiony nakrájené na plátky, černé houby namočené dle návodu na sáčku, pórek nakrájený na plátky. Přivedeme k varu a povaříme 7 minut. 2-Potom přilijeme zbytek vývaru, přidáme sůl, sojovou omáčku a víno. Povaříme 15 minut. Po 5 minutách vaření přidáme škrob rozmíchaný v trošce vývaru. Dle chuti dosolíme a 2 minuty před koncem vařená přidáme rozšlehaná vejce. 3 - Na dno talíře nalijte čajovou lžičku rýžového octa a zalijete polévkou. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny












    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz