hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Polévka s kyselou chutí (2).JPG
    • Polévka s kyselou chutí (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 22.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 22.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Nejprve si z morkových kostí připravíme 2,5 l vývaru. Do hrnce odlijeme 1 l vývaru, přidáme bambus, žampiony nakrájené na plátky, černé houby namočené dle návodu na sáčku, pórek nakrájený na plátky. Přivedeme k varu a povaříme 7 minut. 2-Potom přilijeme zbytek vývaru, přidáme sůl, sojovou omáčku a víno. Povaříme 15 minut. Po 5 minutách vaření přidáme škrob rozmíchaný v trošce vývaru. Dle chuti dosolíme a 2 minuty před koncem vařená přidáme rozšlehaná vejce. 3 - Na dno talíře nalijte čajovou lžičku rýžového octa a zalijete polévkou. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny












    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz