hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Hovězí vývar Kari (2).JPG
    • Hovězí vývar Kari (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Říjen 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Říjen 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Z masa, kostí, cibule, česneku, jedné lžičky kari, soli a zázvoru si v tlakovém hrnci uvaříme 2 l vývaru. Hotový vývar přecedíme, vyndáme maso a nakrájíme ho na kostičky. Nakrájené maso vrátíme do vývaru, přidáme druhou lžičku kari, dle chuti dosolíme a povaříme 7 minut. Přidáme rýžové nudle a necháme je několik minut změknout v polévce a podáváme. Zdobíme jarní cibulkou. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny













    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz