hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Slepiří polévka.JPG
    • Slepiří polévka.JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Duben 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Duben 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Nejprve si v tlakovém hrnci uvaříme slepici. Hotového vývaru mají být 2 l. Slepici vyndáme z hrnce a obereme maso, které nakrájíme na drobnější kousky. Vývar nalijeme do hrnce, přidáme maso a přivedeme k varu. Pak vývar osolíme přidáme rýži a krátce na to hrášek. Povaříme 10 minut. Přidáme rozšlehané vejce s octem, pepř a necháme přejít 2 minuty varem na mírně staženém plameni. Na talíři zdobíme čerstvou petrželkou. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny










    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz