hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Slepiří polévka.JPG
    • Slepiří polévka.JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 23.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 23.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Nejprve si v tlakovém hrnci uvaříme slepici. Hotového vývaru mají být 2 l. Slepici vyndáme z hrnce a obereme maso, které nakrájíme na drobnější kousky. Vývar nalijeme do hrnce, přidáme maso a přivedeme k varu. Pak vývar osolíme přidáme rýži a krátce na to hrášek. Povaříme 10 minut. Přidáme rozšlehané vejce s octem, pepř a necháme přejít 2 minuty varem na mírně staženém plameni. Na talíři zdobíme čerstvou petrželkou. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny










    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz