hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Kuřecí polévka Salamur (1).JPG
    • Kuřecí polévka Salamur (1).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Prosinec 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Prosinec 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Kuřecího maso zalijeme 2 l osolené vody a připravíme si vývar. Maso vyndáme a pokrájíme na menší kousky. Během vaření vývaru si opečme papriky v troubě na 200 stupňů. Upečené papriky oloupeme a spolu se sušenými paprikami je nameleme (pokud nemáte doma sušené papriky, připravte si je jednoduše v sušičce, ale počítejte s tím, že to zabere nějaký čas...) a přidáme spolu s masem do vývaru. Přidáme také spařená, oloupaná a na drobno nakrájená rajčata. Promícháme a povaříme 12 minut, dle potřeby dolijeme vodu a dosolíme. Pět minut před koncem vaření přidáme prolisovaný česnek. Příprava téhle polévky je sice trochu delší, zejména pokud musíte sušit papriky, ale chutná opravdu lahodně. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny









    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz