hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Kuřecí polévka Salamur (1).JPG
    • Kuřecí polévka Salamur (1).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 23.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 23.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Kuřecího maso zalijeme 2 l osolené vody a připravíme si vývar. Maso vyndáme a pokrájíme na menší kousky. Během vaření vývaru si opečme papriky v troubě na 200 stupňů. Upečené papriky oloupeme a spolu se sušenými paprikami je nameleme (pokud nemáte doma sušené papriky, připravte si je jednoduše v sušičce, ale počítejte s tím, že to zabere nějaký čas...) a přidáme spolu s masem do vývaru. Přidáme také spařená, oloupaná a na drobno nakrájená rajčata. Promícháme a povaříme 12 minut, dle potřeby dolijeme vodu a dosolíme. Pět minut před koncem vaření přidáme prolisovaný česnek. Příprava téhle polévky je sice trochu delší, zejména pokud musíte sušit papriky, ale chutná opravdu lahodně. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny









    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz