hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Polévka Millagutannír z kuřecího masa (4).JPG
    • Polévka Millagutannír z kuřecího masa (4).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Červenec 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Červenec 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Nejprve si připravíme vývar ze kuřecích stehen (2 l vývaru). Stehna vyndáme necháme vychladnout a obereme maso, které nakrájíme na menší kousky. V menším hrnci vaříme mléko, kokos a 400 ml vody, vaříme a mícháme dokud se vše nevyvaří na polovinu. Cibuli nastrouháme na kroužky a osmahneme na másle. 2 - Do vývaru přidáme všechno koření, kečup a rýži. Vaříme dokud rýže není měkká (asi 15 minut). Potom přilijeme kokosové mléko a osmahli cibulku, necháme přejít 4 minuty varem a podáváme. Na talíři ozdobte kolečkem citronu. Na ten jsem bohužel zapomněla...Ale i bez něj chutná dobře. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny
















    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz