hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Polévka Millagutannír z kuřecího masa (4).JPG
    • Polévka Millagutannír z kuřecího masa (4).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 22.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 22.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Nejprve si připravíme vývar ze kuřecích stehen (2 l vývaru). Stehna vyndáme necháme vychladnout a obereme maso, které nakrájíme na menší kousky. V menším hrnci vaříme mléko, kokos a 400 ml vody, vaříme a mícháme dokud se vše nevyvaří na polovinu. Cibuli nastrouháme na kroužky a osmahneme na másle. 2 - Do vývaru přidáme všechno koření, kečup a rýži. Vaříme dokud rýže není měkká (asi 15 minut). Potom přilijeme kokosové mléko a osmahli cibulku, necháme přejít 4 minuty varem a podáváme. Na talíři ozdobte kolečkem citronu. Na ten jsem bohužel zapomněla...Ale i bez něj chutná dobře. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny
















    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz