hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    kapustový vývar s rýží (2).JPG
    • kapustový vývar s rýží (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 23.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 23.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Kapustu nakrájíme na nudličky, zeleninu na tenké plátky. Na másle nejprve povaříme nakrájené žampiony, pak přidáme kořenovou zeleninu a nakonec kapustu nakrájenou na nudličky. Promícháme a zalijeme vývarem z morkové kosti tak aby se zelenina dusila. Podusíme 12 minut, pak přidáme pepř, dle chuti osolíme a zalijeme 1,8 -2l vývaru. Přidáme rýži, povaříme ještě 12 minut a je hotovo. Na talíři ozdobte strouhaným italským sýrem. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny












    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz