hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    zasmažená vánoční rybí polévka (1).JPG
    • zasmažená vánoční rybí polévka (1).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Duben 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Duben 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Nejprve si z hlav a masa ocasní ploutve a předepsaného koření připravíme vývar v tlakovém hrnci (koření pak vyndáme). Kořenovou zeleninu nakrájíme na tenká kolečka a cibuli na drobno a osmahneme na oleji 3 minuty. Pak zeleninu zaprášíme moukou, zalijeme vývarem tak aby se zelenina dusila, metličkou promícháme a povaříme 10 minut na staženém plameni. 2 - Pak přidáme maso z hlav a ocasu, dolijeme cca 1,7 l vývaru, na kostičky nakrájenou kapii, dle chuti osolíme, přidáme pepř, petrželku a povaříme 12 minut. Pokud chcete přidejte játrové knedlíčky. Dobrou chuť.

    Surovin v seznamu

    Suroviny

  • Na vývar







  • Na polévku














  • Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz