hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    zasmažená vánoční rybí polévka (1).JPG
    • zasmažená vánoční rybí polévka (1).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 23.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 23.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Nejprve si z hlav a masa ocasní ploutve a předepsaného koření připravíme vývar v tlakovém hrnci (koření pak vyndáme). Kořenovou zeleninu nakrájíme na tenká kolečka a cibuli na drobno a osmahneme na oleji 3 minuty. Pak zeleninu zaprášíme moukou, zalijeme vývarem tak aby se zelenina dusila, metličkou promícháme a povaříme 10 minut na staženém plameni. 2 - Pak přidáme maso z hlav a ocasu, dolijeme cca 1,7 l vývaru, na kostičky nakrájenou kapii, dle chuti osolíme, přidáme pepř, petrželku a povaříme 12 minut. Pokud chcete přidejte játrové knedlíčky. Dobrou chuť.

    Surovin v seznamu

    Suroviny

  • Na vývar







  • Na polévku














  • Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz