Postup
1 - Nejprve v tlakovém hrnci uvaříme rybí hlavy s kuličkami pepře. Vývar je hotový cca za 35-40 minut. Hlavy a odřezky vyndáme a maso z nich vrátíme do vývaru (měli by jste mít cca 2,5 - 3 l vývaru). Na másle a trošce oleje osmahneme cibulku a přidáme na jemná kolečka nakrájenou mrkev. Osmahneme a mícháme cca 3 minuty, pak vše zaprášíme moukou, krátce znovu osmahneme a vytvoříme jíšku.Tu pak naředíme 1/2 l vývaru a metličkou důkladně promícháme. Přilijeme ještě trochu vývaru, přidáme všechnu papriku a 15 minut za občasného míchání dusíme. 2 - Pak přilijeme zbytek vývaru, dle chuti osolíme a přidáme játrové knedlíčky. Povaříme 7 minut a nakonec přidáme smetanu a pepř. Promícháme a ještě 7 minut povaříme a máme hotovo. Dobrou chuť.