hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
  • Snadné

  • 4 a více porcí

  • 45 - 60 minut

  • Ostatní státy

    Srbsko

  • 803
    Srbská čorba
    Srbská čorba (1).JPG
    • Srbská čorba (1).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 23.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 23.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Nejprve osmahneme na oleji cibulku, pak přidáme maso které osolíme, krátce osmahneme a zalijeme 500 ml vody, přidáme mletou papriku. Vaříme dokud maso nezačne měknout, obvykle to trvá 15-20 minut dle druhu masa, v případě potřeby dolijeme trochu vody. Potom si připravíme z oleje a lžíce mouky jíšku, přidáme nové koření a bobkový list, krátce osmahneme, přilijeme 300 ml vody, vše důkladně metličkou rozšleháme a povaříme na staženém plameni 10 minut, následně jíšku přidáme do polévky, povaříme 3 minuty. 2 - Pak přidáme na tenká kolečka nakrájenou kořenovou zeleninu, na kostičky nakrájenou papriku, chilli, brambory a rajčata. Vaříme dokud brambory nezměknou cca 15 - 20 minut. Pak přidáme protlak, ocet a hrášek, dle chuti dosolíme a povaříme 5 minut. Opravdu pikantní polévka…Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny



















    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz