hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Polévka ze slepice (2).JPG
    • Polévka ze slepice (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 23.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 23.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - V tlakovém hrnci uvaříme slepici a připravíme si tak cca 2,5 - 3 l vývaru. Slepici vaříme cca 40 minut .Pak ji vyndáme a necháme vychladnout. Ze slepice pak obereme maso, které vrátíme zpět do vývaru. Do něj pak také přidáme na tenká kolečka nakrájenou zeleninu a cibuli, povaříme 20 minut, dle chuti osolíme a opepříme. Nakonec přidejte vlasové nudle, nechte je chvilku dojít pod pokličkou, polévku již nevaříme a podávejte. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny










    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz