hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Lahodná zeleninová polévka (2).JPG
    • Lahodná zeleninová polévka (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 23.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 23.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Nejprve si z předepsaných surovin na vývar připravíme zeleninový vývar. Zeleninu zalijeme vodou a vaříme v tlakovém hrnci cca 50 minut. Měli by jsme mít cca 2,5 l vývaru. Když je vývar hotový, osmahneme si v hrnci na másle cibulku, přidáme pórek a krátce osmahneme. Nakonec přidáme na tenké nudličky nakrájenou kapustu, znovu krátce osmahneme a zalijeme vývarem pouze tak aby se nám zelenina dusila. Dusíme 30 minut, potom dolijeme zbytek vývaru, dosolíme, opepříme a vaříme ještě 5 minut. Nakonec přidáme hrst nudlí (dle chuti), necháme 2 minuty odstát a můžeme podávat tuto opravdu lahodnou polévku. Základní zeleninový vývar doporučuji používat pokaždé, když v receptu najdete odkaz na použití zeleninového vývaru. Dobrou chuť.

    Surovin v seznamu

    Suroviny

  • Na vývar









  • Další suroviny











  • Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz