hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    polévka sedláka z kostelce (2).JPGpolévka sedláka z kostelce (1).JPG
    • polévka sedláka z kostelce (2).JPG
    • polévka sedláka z kostelce (1).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 16.4. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 16.4. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Květák rozdělíme na růžičky, zalijeme 1,5 l vody, osolíme a vaříme dokud květák nezměkne. Mezitím nakrájíme na půl-kolečka pórek, na drobno nakrájíme zelí a vložíme pórek a zelí do dalšího hrnce. Zeleninu zalijeme trochou vody a vaříme dokud není zelenina měkká. 2 - Když květák změkne asi 1/3 namixujeme, přidáme podušený pórek a zelí i s vývarem, všechno koření, dle chuti sůl, žampiony nakrájené na osminky a v horké vodě propláchnuté jáhly. Stáhneme plamen na polovinu a vaříme ještě 10 minut. Nakonec přidáme do polévky lžíci másla a když se rozpustí přidáme rozšlehané vejce. Necháme přejít minutu varem a je hotovo. Každou jednotlivou porci ozdobte trochou strouhaného parmazánu. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny













    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz