hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    beskydská z kořenové zeleniny (3).JPGbeskydská z kořenové zeleniny (2).JPG
    • beskydská z kořenové zeleniny (3).JPG
    • beskydská z kořenové zeleniny (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Prosinec 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Prosinec 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Ze surovin na vývar si v tlakovém hrnci připravíme vývar. celkově byste měli mít 1,7 l vývaru. 2 - Na oleji zpěníme na drobno nakrájenou cibuli a na plátky nakrájený česnek. Potom přidáme všechnu ostatní zeleninu nakrájenou na kostičky a brambory nakrájené také na kostičky. Dobře vše promícháme, lehce zasmahneme a zalijeme o 1,5 l scezeného vývaru, ze kterého vyndáme koření. Vaříme pod pokličkou dokud zelenina nezměkne. Měkkou zeleninu rozmixujeme, přidáme dle chuti sůl a všechno koření a ocet. Přidáme krupici a vše důkladně promícháme metličkou a pokud by byla polévka moc hustá přidáme 1 - 2 naběračky vývaru. Stáhneme plamen na polovinu a povaříme ještě 7 minut. Dobrou chuť.

    Surovin v seznamu

    Suroviny

  • Na vývar










  • Do polévky



















  • Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz