hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    beskydská z kořenové zeleniny (3).JPGbeskydská z kořenové zeleniny (2).JPG
    • beskydská z kořenové zeleniny (3).JPG
    • beskydská z kořenové zeleniny (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 23.4. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 23.4. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Ze surovin na vývar si v tlakovém hrnci připravíme vývar. celkově byste měli mít 1,7 l vývaru. 2 - Na oleji zpěníme na drobno nakrájenou cibuli a na plátky nakrájený česnek. Potom přidáme všechnu ostatní zeleninu nakrájenou na kostičky a brambory nakrájené také na kostičky. Dobře vše promícháme, lehce zasmahneme a zalijeme o 1,5 l scezeného vývaru, ze kterého vyndáme koření. Vaříme pod pokličkou dokud zelenina nezměkne. Měkkou zeleninu rozmixujeme, přidáme dle chuti sůl a všechno koření a ocet. Přidáme krupici a vše důkladně promícháme metličkou a pokud by byla polévka moc hustá přidáme 1 - 2 naběračky vývaru. Stáhneme plamen na polovinu a povaříme ještě 7 minut. Dobrou chuť.

    Surovin v seznamu

    Suroviny

  • Na vývar










  • Do polévky



















  • Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz