hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    hrachová polévka s kuřecím masem (2).JPGhrachová polévka s kuřecím masem (1).JPG
    • hrachová polévka s kuřecím masem (2).JPG
    • hrachová polévka s kuřecím masem (1).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Srpen 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Srpen 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Kuřecí stehna v hrnci zalijeme vodou a připravíme si z nich vývar. Uvařené maso vyndáme, stehna zbavíme kůže a maso obereme. Hrách zalijeme v míse vodou a necháme namáčet 12 hodin. Ve stejné vodě vaříme hrách a dle potřeby přiléváme drůbeží vývar. Když je hrách měkký, rozmixujeme ho do hladka. 2 - Potom přilijeme drůbeží vývar tak, aby jsme měli cca 1,5 l polévky. Přidáme sůl, pepř, nakrájené maso, rýži a vaříme dokud rýže nezměkne. Poté přidáme majoránku, prolisovaný česnek a vaříme ještě 3 minuty. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny










    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz