hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    slovácká cibulačka s uzeným (1).JPGslovácká cibulačka s uzeným (2).JPG
    • slovácká cibulačka s uzeným (1).JPG
    • slovácká cibulačka s uzeným (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 12.3. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 12.3. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Cibuli nastrouháme na měsíčky a zpěníme v polévkovém hrnci na sádle. Potom ji zalijeme uzeným vývarem, přidáme víno, pepř, dle chuti sůl a povaříme 15 minut. 2 - Na nepřilnavé pánvi na malém množství sádla osmahneme na kostičky nakrájené uzené maso. Na tu stejnou pánev potom vložíme kostičky nakrájené slaniny a toastový chléb nakrájený na kostičky. Opečeme chléb do křupava. Do každé porce polévky vložíme uzené maso, krutony a navrch ozdobíme čerstvou petrželkou. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny











    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz