hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    beznecká houbová s kroupami (1).JPGbeznecká houbová s kroupami (2).JPG
    • beznecká houbová s kroupami (1).JPG
    • beznecká houbová s kroupami (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Říjen 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Říjen 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - V samostatném hrnci uvaříme v osolené vodě ječné kroupy. Hotové kroupy scedíme. Kořenovou zeleninu očistíme,nasekáme v sekáčku na drobno a vložíme do polévkového hrnce. Přidáme na kostičky nakrájené brambory a vše zalijeme 1, 5 l vody. Když brambory začnou měknout, přidáme scezené kroupy, polévku dle chuti osolíme a přidáme na osminky nakrájené houby. Polévku poté povaříme ještě 10 minut. Houby v této polévce a zejména žampiony, jsou chutnější nakrájené na osminky nežli na tenké plátky. Na talíři ozdobíme polévku lžičkou kysané krémové smetany. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny









    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz