hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    beznecká houbová s kroupami (1).JPGbeznecká houbová s kroupami (2).JPG
    • beznecká houbová s kroupami (1).JPG
    • beznecká houbová s kroupami (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 22.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 22.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - V samostatném hrnci uvaříme v osolené vodě ječné kroupy. Hotové kroupy scedíme. Kořenovou zeleninu očistíme,nasekáme v sekáčku na drobno a vložíme do polévkového hrnce. Přidáme na kostičky nakrájené brambory a vše zalijeme 1, 5 l vody. Když brambory začnou měknout, přidáme scezené kroupy, polévku dle chuti osolíme a přidáme na osminky nakrájené houby. Polévku poté povaříme ještě 10 minut. Houby v této polévce a zejména žampiony, jsou chutnější nakrájené na osminky nežli na tenké plátky. Na talíři ozdobíme polévku lžičkou kysané krémové smetany. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny









    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz