hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    beskydský kuřecí vývar s houbami (1).JPGbeskydský kuřecí vývar s houbami (2).JPG
    • beskydský kuřecí vývar s houbami (1).JPG
    • beskydský kuřecí vývar s houbami (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 22.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 22.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Ideálně v tlakovém hrnci si připravíme vývar. Do hrnce vložíme všechna stehna, oloupanou a na špalíky nakrájenou kořenovou zeleninu, nové koření a celý pepř. Od začátku syčení hrnce vaříme vývar 40 minut. Poté vyndáme stehna a obereme z nich maso. Vývar scedíme, koření již zpět nevracíme, uvařenou zeleninu rozmixujeme. Do polévkového hrnce nalijeme 1,5 l vývaru, přidáme rozmixovanou zeleninu a na menší kousky nakrájené maso. Poté přidáme na plátky nakrájené houby, pepř a dle chuti sůl. Přivedeme k varu a povaříme polévku 12 minut. Nakonec vložíme do hotové polévky nudle a necháme je pod pokličkou několik minut dojít. Polévku již nevaříme. Hotovo. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny













    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz