hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    mléčná zelňačka s houbami (1).JPGmléčná zelňačka s houbami (2).JPG
    • mléčná zelňačka s houbami (1).JPG
    • mléčná zelňačka s houbami (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 23.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 23.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Pokud nemáte domácí kysané zelí, stačí šťáva z kupovaného sáčku a zbytek ze zelí vymačkejte. Do hrnce vložíme na kostičky nakrájenou kořenovou zeleninu, na drobno nakrájenou cibuli, přilijeme šťávu z kysaného zelí, litr vývaru z morkové kosti, přidáme nové koření, bobkový list, přivedeme k varu a vaříme dokud není zelenina měkká. Potom vyndáme koření a vše rozmixujeme. Přidáme na plátky nakrájené houby, mléko majoránku, pepř , dle chuti sůl a vaříme na plameni staženém na polovinu pod pokličkou 7 minut. Potom přidáme rozšlehané vejce, vše metličkou promícháme a necháme přejít varem 3 minuty. A tradiční jihomoravská polévka je hotová. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny

















    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz