hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    hrachová s vepřovým masem (2).JPGhrachová s vepřovým masem (1).JPG
    • hrachová s vepřovým masem (2).JPG
    • hrachová s vepřovým masem (1).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 23.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 23.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Hrách namáčíme dle návodu na sáčku. V tlakovém hrnci uvaříme plec a připravíme si tak vývar. Stačí 30 minut od začátku syčení hrnce a vývar je hotový. Maso vyndáme, necháme ho vychladnout a potom ho nakrájíme na menší kousky. Do vývaru z plece přidáme hrách i s vodou, ve které byl namočený. Hrách vaříme opět ideálně v tlakovém hrnci a opět stačí 30 minut od začátku syčení. 2 - Mezitím vložíme do menšího hrnce na kostičky nakrájenou mrkev, petržel, celer a brambory. Zeleninu zalijeme vodou jen tak, aby se dusila. Vaříme dokud zelenina a brambory nejsou měkké. Na menší nepřilnavé pánvi osmahneme krátce na sádle na drobno nakrájenou cibuli. 3 - Uvařený hrách i s vývarem nalijeme do polévkového hrnce. Celkově byste měli mít 1, 5 litru vývaru. Do vývaru přidáme zasmahlou cibuli a vše rozmixujeme. Potom přidáme mletou papriku, pepř a dle chuti sůl. Následně přidáme uvařenou zeleninu s brambory , vložíme do hrnce také na kousky nakrájené maso a vaříme dále ještě 5 minut. Nakonec přidáme prolisovaný česnek a majoránku. Necháme polévku přejít varem ještě 3 minuty a je hotovo. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny















    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz