hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    BERLÍNSKÁpolévka (1).JPGBERLÍNSKÁpolévka (2).JPG
    • BERLÍNSKÁpolévka (1).JPG
    • BERLÍNSKÁpolévka (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Leden 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Leden 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - V hrnci na malém množství sádla krátce osmahneme na kostičky nakrájenou anglickou slaninu, přidáme na drobno nakrájenou cibuli, promícháme ji se slaninou a lehce ji zpěníme. Potom přidáme na kostičky nakrájené brambory, vše promícháme, krátce asi 1 minutu povaříme a vše následně zalijeme 1,5 l vývaru z morkové kosti. Vše přivedeme k varu a povaříme na mírně staženém plameni 25 minut. 2 - Potom přidáme na kostičky nakrájenou mrkev, celer a na kolečka, která napůlíme nakrájený pórek. Vše vaříme dalších 10 minut. Nakonec vše co nejvíce rozmixujeme elektrickým mixérem. Pokud by byla polévka moc hustá, nařeďte ji trochou vývaru z kosti. Polévku dle chuti dosolíme, přidáme kysanou smetanu, vše metličkou promícháme a již nevaříme. V nepřilnavé pánvi na malém množství másla lehce osmahneme na kostičky nakrájenou housku nebo rohlík. Těmito krutony ozdobíme jednotlivé porce. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny
















    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz