hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    BERLÍNSKÁpolévka (1).JPGBERLÍNSKÁpolévka (2).JPG
    • BERLÍNSKÁpolévka (1).JPG
    • BERLÍNSKÁpolévka (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 22.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 22.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - V hrnci na malém množství sádla krátce osmahneme na kostičky nakrájenou anglickou slaninu, přidáme na drobno nakrájenou cibuli, promícháme ji se slaninou a lehce ji zpěníme. Potom přidáme na kostičky nakrájené brambory, vše promícháme, krátce asi 1 minutu povaříme a vše následně zalijeme 1,5 l vývaru z morkové kosti. Vše přivedeme k varu a povaříme na mírně staženém plameni 25 minut. 2 - Potom přidáme na kostičky nakrájenou mrkev, celer a na kolečka, která napůlíme nakrájený pórek. Vše vaříme dalších 10 minut. Nakonec vše co nejvíce rozmixujeme elektrickým mixérem. Pokud by byla polévka moc hustá, nařeďte ji trochou vývaru z kosti. Polévku dle chuti dosolíme, přidáme kysanou smetanu, vše metličkou promícháme a již nevaříme. V nepřilnavé pánvi na malém množství másla lehce osmahneme na kostičky nakrájenou housku nebo rohlík. Těmito krutony ozdobíme jednotlivé porce. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny
















    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz