hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Šumavská polévka z podmáslí a hub.JPG
    • Šumavská polévka z podmáslí a hub.JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Listopad 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Listopad 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Brambory oloupeme, nakrájíme na kostičky, vložíme do hrnce a zalijeme je vodou tak, aby se vařili. Vody tedy nedávejte moc. Přidáme kmín a pepř a vaříme dokud brambory nejsou měkké. Když začnou brambory měknout vložíme do polévky na osminky nakrájené houby. Když brambory změknou, vlijeme do polévky podmáslí, přidáme hrubou krupici a již uvařené ječné kroupy. Polévku dle chuti dosolte a povařte ještě 5 minut. Jednotlivé porce ozdobte čerstvou petrželkou. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny











    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz