hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Slovácká cibulačka s uzeným a jáhlami (2).JPGSlovácká cibulačka s uzeným a jáhlami (1).JPG
    • Slovácká cibulačka s uzeným a jáhlami (2).JPG
    • Slovácká cibulačka s uzeným a jáhlami (1).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Říjen 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Říjen 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Z uzeného masa si připravíme 1,5 l vývaru. Maso vyndáme a nakrájíme na menší kousky. 2 - Slaninu v polévkovém hrnci rozpustíme a lehce vyškvaříme, přidáme cibuli nakrájenou na půlky a následně nastrouhanou na tenké plátky na struhadle. Než plátky cibule vložíme do hrnce cibuli promneme aby se kroužky od sebe oddělily. Cibuli zalijeme vývarem, přidáme sůl, pepř, víno a v horké vodě řádně propláchnuté jáhly. Lehce stáhneme plamen a povaříme 20 minut. jednotlivé porce ozdobíme čerstvou petrželkou. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny










    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz