hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Slovácká cibulačka s uzeným a jáhlami (2).JPGSlovácká cibulačka s uzeným a jáhlami (1).JPG
    • Slovácká cibulačka s uzeným a jáhlami (2).JPG
    • Slovácká cibulačka s uzeným a jáhlami (1).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 23.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 23.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Z uzeného masa si připravíme 1,5 l vývaru. Maso vyndáme a nakrájíme na menší kousky. 2 - Slaninu v polévkovém hrnci rozpustíme a lehce vyškvaříme, přidáme cibuli nakrájenou na půlky a následně nastrouhanou na tenké plátky na struhadle. Než plátky cibule vložíme do hrnce cibuli promneme aby se kroužky od sebe oddělily. Cibuli zalijeme vývarem, přidáme sůl, pepř, víno a v horké vodě řádně propláchnuté jáhly. Lehce stáhneme plamen a povaříme 20 minut. jednotlivé porce ozdobíme čerstvou petrželkou. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny










    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz