hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Hovězí rajská polévka hrstková (3).JPGHovězí rajská polévka hrstková (1).JPG
    • Hovězí rajská polévka hrstková (3).JPG
    • Hovězí rajská polévka hrstková (1).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Říjen 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Říjen 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Nejprve si z morkové kosti a masa uvaříme v tlakovém hrnci vývar. Čím déle se vývar vaří,tím je zdravější. 2 - Cibuli nakrájíme na drobno. Do hrnce nalijeme 200 ml vývaru, olej a přidáme nakrájenou cibuli. Přivedeme k varu a povaříme 3 minuty. Potom přidáme v sekáčku nasekaná rajčata, přilijeme 1,4 l vývaru, přivedeme k varu a povaříme 12 minut. Po pěti minutách vaření přidáme v horké vodě propláchnuté jáhly a předem uvařené kroupy. Polévku dle chuti osolíme, přidáme na menší kousky nakrájené uvařené hovězí maso a polévka je hotová. Dobrou rajskou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny










    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz