hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Hovězí rajská polévka hrstková (3).JPGHovězí rajská polévka hrstková (1).JPG
    • Hovězí rajská polévka hrstková (3).JPG
    • Hovězí rajská polévka hrstková (1).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 19.4. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 19.4. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Nejprve si z morkové kosti a masa uvaříme v tlakovém hrnci vývar. Čím déle se vývar vaří,tím je zdravější. 2 - Cibuli nakrájíme na drobno. Do hrnce nalijeme 200 ml vývaru, olej a přidáme nakrájenou cibuli. Přivedeme k varu a povaříme 3 minuty. Potom přidáme v sekáčku nasekaná rajčata, přilijeme 1,4 l vývaru, přivedeme k varu a povaříme 12 minut. Po pěti minutách vaření přidáme v horké vodě propláchnuté jáhly a předem uvařené kroupy. Polévku dle chuti osolíme, přidáme na menší kousky nakrájené uvařené hovězí maso a polévka je hotová. Dobrou rajskou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny










    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz