hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    libenská uzená drstkova polevka (1).JPGlibenská uzená drstkova polevka (2).JPG
    • libenská uzená drstkova polevka (1).JPG
    • libenská uzená drstkova polevka (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Listopad 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Listopad 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Uzený ocásek a dršťky vložíme do tlakového hrnce a od začátku syčení povaříme 20 minut. Maso vyndáme a nakrájíme na menší kousky. 2 - Ze sádla a mouky vytvoříme jíšku, kterou promícháme a krátce povaříme. Potom ji ihned zalijeme 1,7 l zcezeného vývaru a metličkou ji rozmícháme. Vložíme nastrouhanou kořenovou zeleninu, dle chuti osolíme, přidáme mletou papriku a vše důkladně promícháme. Přivedeme polévku k varu, stáhneme plamen na polovinu a povaříme 10 minut. Pak přidáme nasekanou petrželku a prolisovaný česnek. Polévku povaříme ještě 5 minut a je hotovo. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny













    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz