hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    libenská uzená drstkova polevka (1).JPGlibenská uzená drstkova polevka (2).JPG
    • libenská uzená drstkova polevka (1).JPG
    • libenská uzená drstkova polevka (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 23.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 23.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Uzený ocásek a dršťky vložíme do tlakového hrnce a od začátku syčení povaříme 20 minut. Maso vyndáme a nakrájíme na menší kousky. 2 - Ze sádla a mouky vytvoříme jíšku, kterou promícháme a krátce povaříme. Potom ji ihned zalijeme 1,7 l zcezeného vývaru a metličkou ji rozmícháme. Vložíme nastrouhanou kořenovou zeleninu, dle chuti osolíme, přidáme mletou papriku a vše důkladně promícháme. Přivedeme polévku k varu, stáhneme plamen na polovinu a povaříme 10 minut. Pak přidáme nasekanou petrželku a prolisovaný česnek. Polévku povaříme ještě 5 minut a je hotovo. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny













    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz