hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    citronová polévka (1).JPGcitronová polévka (2).JPG
    • citronová polévka (1).JPG
    • citronová polévka (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Březen 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Březen 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - V tlakovém hrnci uvaříme slepici s kuličkami pepře. měli by jste mít na konci vaření 2 l vývaru. Slepici necháme vychladnout tak, aby jsme z ní mohli obrat veškeré maso, které následně nakrájíme na menší kousky. Vložíme maso do vývaru, přidáme do něj rýži a vaříme dokud rýže není měkká. To obvykle trvá asi 10 - 12 minut. 2 - Oddělíme žloutky od bílků a vyšleháme si z bílků tuhý sníh. Žloutky promícháme s trochou soli, šťávou z jednoho citronu a vypneme plamen a necháme polévku trochu vychladnout. Potom do polévky zašleháme sníh promíchaný se žloutky a šťávou. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny








    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz