hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    citronová polévka (1).JPGcitronová polévka (2).JPG
    • citronová polévka (1).JPG
    • citronová polévka (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 22.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 22.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - V tlakovém hrnci uvaříme slepici s kuličkami pepře. měli by jste mít na konci vaření 2 l vývaru. Slepici necháme vychladnout tak, aby jsme z ní mohli obrat veškeré maso, které následně nakrájíme na menší kousky. Vložíme maso do vývaru, přidáme do něj rýži a vaříme dokud rýže není měkká. To obvykle trvá asi 10 - 12 minut. 2 - Oddělíme žloutky od bílků a vyšleháme si z bílků tuhý sníh. Žloutky promícháme s trochou soli, šťávou z jednoho citronu a vypneme plamen a necháme polévku trochu vychladnout. Potom do polévky zašleháme sníh promíchaný se žloutky a šťávou. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny








    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz