hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    pražská jarní bramboračka (2).JPGpražská jarní bramboračka (1).JPG
    • pražská jarní bramboračka (2).JPG
    • pražská jarní bramboračka (1).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Prosinec 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Prosinec 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Kroupy uvaříme v tlakovém hrnci v osolené vodě. Od začátku syčení odpočítáme 30 minut. Brambory nakrájíme na kostičky, zalijme 1,7 l vody, osolíme a uvaříme do měkka. Následně je rozmixujeme. Mezitím na másle osmahneme nastrouhanou kořenovou zeleninu, kterou následně přidáme do polévky a přilijeme mléko. Polévku okořeníme, dle chuti dosolíme a povaříme 12 minut. Nakonec přidáme již uvařené a scezené kroupy. Polévku nezapomeňte ozdobit jarní cibulkou já, hlava děravá, na ni zapomněl. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny













    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz