hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    pražská jarní bramboračka (2).JPGpražská jarní bramboračka (1).JPG
    • pražská jarní bramboračka (2).JPG
    • pražská jarní bramboračka (1).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 23.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 23.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Kroupy uvaříme v tlakovém hrnci v osolené vodě. Od začátku syčení odpočítáme 30 minut. Brambory nakrájíme na kostičky, zalijme 1,7 l vody, osolíme a uvaříme do měkka. Následně je rozmixujeme. Mezitím na másle osmahneme nastrouhanou kořenovou zeleninu, kterou následně přidáme do polévky a přilijeme mléko. Polévku okořeníme, dle chuti dosolíme a povaříme 12 minut. Nakonec přidáme již uvařené a scezené kroupy. Polévku nezapomeňte ozdobit jarní cibulkou já, hlava děravá, na ni zapomněl. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny













    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz