hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    podkrkonošská krupicová polévka (2).JPGpodkrkonošská krupicová polévka (1).JPG
    • podkrkonošská krupicová polévka (2).JPG
    • podkrkonošská krupicová polévka (1).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Květen 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Květen 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Z předepsaných surovin si připravíme vývar. V hrnci rozpustíme máslo, přidáme krupici promícháme a za stálého míchání opečeme krupici 1/2 minuty. Potom přilijme do hrnce 1, 5 l připraveného a scezeného vývaru, přidáme strouhanou mrkev, vše důkladně promícháme metličkou a přivedeme k varu. Polévku dle chuti osolíme, plamen stáhneme na polovinu a povaříme polévku za občasného promíchání 12 minut. Do hotové polévky přidáme rozšlehaná vejce, vypneme plamen a ještě chvíli vejce metličkou promícháváme. Na talíři ozdobte polévku čerstvou petrželkou. Dobrou chuť.

    Surovin v seznamu

    Suroviny

  • Na vývar










  • Na polévku









  • Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz