hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    podkrkonošská krupicová polévka (2).JPGpodkrkonošská krupicová polévka (1).JPG
    • podkrkonošská krupicová polévka (2).JPG
    • podkrkonošská krupicová polévka (1).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 23.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 23.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Z předepsaných surovin si připravíme vývar. V hrnci rozpustíme máslo, přidáme krupici promícháme a za stálého míchání opečeme krupici 1/2 minuty. Potom přilijme do hrnce 1, 5 l připraveného a scezeného vývaru, přidáme strouhanou mrkev, vše důkladně promícháme metličkou a přivedeme k varu. Polévku dle chuti osolíme, plamen stáhneme na polovinu a povaříme polévku za občasného promíchání 12 minut. Do hotové polévky přidáme rozšlehaná vejce, vypneme plamen a ještě chvíli vejce metličkou promícháváme. Na talíři ozdobte polévku čerstvou petrželkou. Dobrou chuť.

    Surovin v seznamu

    Suroviny

  • Na vývar










  • Na polévku









  • Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz